Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csokoládé - Édesség, édességek képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Csokoládé - Édesség, édességek - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Csokoládé - Édesség, édességek
Keresés
Találatok száma - 9 db
A Cote d'Or márka

A Cote d'Or márka

A Cote d'Or a belga csokoládégyártás meghatározó szereplője, amely immár több, mint 120 esztendeje örvendezteti meg különleges ízeivel a csokoládérajongókat szerte a világon. A legendás név és az emblémában szereplő elefánt a felhasznált kakaóbabok egykori származási helyére, az Aranypartra, a mai Ghánára utal. Az eltelt több mint egy évszázad alatt a Cote d'Or termékeket a kiváló minőség mellett a folyamatos változás jellemezte: sikerült mindig új izgalmakkal, új összetevők felhasználásával fokozni a csokoládé élvezetét.

Csoki az egészség szolgálatában

Csoki az egészség szolgálatában

Édes és krémesen lágy, vagy sötét és keserű - a csokoládé élvezet az érzékszervek számára. Kellemes íze elégedettséget és komfortérzetet vált ki fogyasztójában, és most új tudományos kísérletek eredményei adnak még több indokot arra, hogy a csokoládé rajongói legyünk: fantasztikus táplálkozási előnyöket nyújt, feltéve, hogy kiegyensúlyozott étrend részeként fogyasztjuk.

Csoki nagyker áron

Csoki nagyker áron

Kínálatunkban az olcsótól a márkás vagy a különleges megjelenésű desszertekig mindent megtalál. Az édességet senkinek nem kell tukmálni, mindenki szereti. Az Ön boltjában is egész évben kapósak lehetnek a különféle csokik, cukrok, nápolyik, rágók, kekszek. Kereskedőként vásárolhat nálunk ilyen édességeket, továbbá sós rágcsálnivalókat, chipseket, ropikat, krékereket is beszerezhet nagyker áron. Ha felkeltettük érdeklődését, pillanatok alatt képbe kerülhet a legjobban fogyó csokik és desszertek árairól oldalunkon keresztül!

Csokinyúl háborút nyert a Lindt

Csokinyúl háborút nyert a Lindt

A Lindt és Sprüngli cég győzelmével ért véget az immár hét éve húzódó csokinyúl-háború. A svájci társaság még 2004-ben indított pert versenytársa a Hauswirth ellen, mondván az osztrák versenytárs a Lindt-éhez nagyon hasonló húsvéti-csokinyulakat gyárt. Márpedig a svájci cég 1952 óta kínálja aranypapírba csomagolva, piros masnis nyulait, melyek 2000 óta védjegyoltalom alatt állnak.

Csokoládéfondü

Csokoládéfondü

Az étcsokoládé és a gyümölcsök számos értékes hatóanyagot tartalmaznak, így például vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat (flavonoidokat). Az étcsokoládé számos kutatás szerint csökkenti a vérrögök kialakulását, mérsékli a vérnyomást és javítja a kedélyállapotot (ún. boldogsághormon-tartalma miatt). Fogyasztása - magas kalória tartalma miatt - csak kis mennyiségben javasolt, de jótékony hatását így is kifejti!

Harrer Csokoládé

Harrer Csokoládé

Különleges élményvilág, mely betekintést enged a csokoládégyártás kulisszatitkai mögé. 'Az édességkészítés nem pusztán a megfelelő arányban kiválasztott hozzávalók összekeveréséről szól; sokkal több ennél. Kreatív folyamat, melynek során a cukrász egy kicsit mindig saját magából is ad: minden egyes új ízvilág, egy-egy különleges fűszerkombináció tükrözi elkészítőjének lelki világát, belső kreatív fantáziáját, vagy éppen aznapi hangulatát.'

Milka

Milka

A kakaót, illetve a kakaóbabot mint élelmiszert és élvezeti cikket Dél-Amerika bennszülöttei fedezték fel a lila Milka táblás csoki létrejötte előtt kb. 1400 évvel, azaz még jóval azelőtt, hogy Philippe Suchard 1825. november 17-én megnyitotta volna első saját cukrászdáját. Az édes bab előtt viszont még hosszú út állt.

Oxicoa - Különleges csokoládé

Oxicoa - Különleges csokoládé

A kakaóbab Földünk egyik legmagasabb antioxidáns-tartalmú terménye. Jótékony hatását már sok száz évvel ezelőtt észrevették és kakaóitalt, csokoládét készítettek belőle. A csokoládé-gyártásra lassan egész iparág épült. A hagyományos csokoládé készítési eljárással készült édességek azonban nagyrészt csupán élvezeti értékkel rendelkeznek, mivel gyártásuk során az értékes flavonoidok (antioxidánsok) csaknem teljesen elvesznek. Észak-Európában azonban kifejlesztettek egy olyan eljárást, melynek során a kakaóbabban lévő természetes antioxidáns 70%-a megmarad.

Svájc, a krémcsokoládé hazája

Svájc, a krémcsokoládé hazája

Az örökké friss patakok, a hegyvidék és a bankok fellegváraként ismerjük. Az ország hallatára sípályák, hegyekkel körül ölelt legelők, kúsznak a szemeink elé, és a szánkban összefut a nyál, ha a csokoládéra, a svájci csokira gondolunk. Egy egészen különleges, megfoghatatlan állapotot vált ki a svájci csokoládé emléke vagy állandó élvezete. Hogyan jutott el és mit keresett a csokoládé története e gazdag és varázslatos ország mezején?

Tuti menü