Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cukrászdák és kávéházak képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Cukrászdák és kávéházak - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Cukrászdák és kávéházak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bécs leghíresebb kávézója

Bécs leghíresebb kávézója

Kétségtelen, hogy a Café Sacher elsősorban Franz Sacher remekművének köszönheti hírnevét, ugyanakkor az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a torta számtalan utánzata szintén jelentős mértékben hozzájárult ehhez.

Bernáth Cukrászüzem és Cukrászda

Bernáth Cukrászüzem és Cukrászda

Vállalkozásunk immáron 20 éve várja Kedves Vásárlóit Máriakálnokon. Cukrászüzemünket a hagyományokhoz ragaszkodó ízvilág, ugyanakkor a legmodernebb díszítési technikák, és formavilág jellemzi. Vállalkozásunk védjegye: a 20 éve változatlan minőség és a mindig elégedett Kedves vásárló. Mi sikerünk titka? A Bernáth Cukrászüzem az a hely, ahol a cukrász az Ön igényei szerint dolgozik.

Gerbeaud Cukrászda

Gerbeaud Cukrászda

A Gerbeaud több mint 150 éve jelenti azt, amit cukrászatnak, cukrászdának hívunk. Világhírnevét annak is köszönheti, hogy kreatív cukrászai a tradíció ápolása mellett mindig új termékekkel, süteményekkel lepik meg a vendégeket. A cukrászok generációról generációra adják át a tudást, értő kezek vezetik azt a sok-sok tanulót, akik minden évben ebből az igazi műhelyből indíthatják életüket. Műhely. Talán az egyik legjobb szó a Gerbeaud-ra. Egy profi csapat, ahol értik és értékelik egymás munkáját.

Pálma Cukrászda Keszthely

Pálma Cukrászda Keszthely

Megújult környezetben cukrászdánk már 2 éve fogadja a látogatókat. Kellemes, zöld, télikerttel bővített környezetben található, közel a sétálóutcához. Házi főzésű fagylalt-különlegességek, fagylaltkelyhek, gyümölcskelyhek, marcipándesszertek, turmix italok, koktélok, kávéspecialítások, és még sok-sok újdonsággal, akcióval várjuk vendégeinket!

Pataki Cukrászda

Pataki Cukrászda

1973. A Pataki Család egy újsághírdetés nyomán megvásárolja Érden az 1939 óta működő cukrászdát. Egy kisebb átalakítás útán Pataki Cukrászda néven nyitja meg kapuit. 1986. A Pataki Cukrászda első nagyobb átépítése. Ennek köszönhetően került bevezetésre az olasz krémfagylalt, a fagylaltos vitrin, és a termleő helyiség is megduplázódik. 1999. Januárban a cukrászda bezárja kapuit, hogy néhány hónap múlva megújult kínálattal és belső térrel fogadhassa régi és új vendégeit.

Pingvin Cukrászda

Pingvin Cukrászda

A váci Pingvin Cukrászda kínálatában megtalálhatók: tradicionális és modern, könnyű krémes sütemények, fagylaltok és - egyedi igény szerint - különféle méretű és formájú, esküvői, fényképes és cukormentes torták. Webáruházunkban lehetőség van online tortarendelésre is, így az Ön által kiválasztott tortát a megadott időpontra frissen elkészítjük. Édes és sós sütemények készítését is vállaljuk rendezvényekre, esküvőkre! A felhasznált alapanyagok, sütemény és torta receptjeink, csúcstechnológiás kemencénk, és munkatársaink szakértelme garancia a minőségre.

Roberto Látványcukrászda

Roberto Látványcukrászda

Cukrászdánk 2011-ben nyitotta meg kapuit. Cukrászsütemények, torták, fagylaltok széles választékával várjuk kedves vendégeinket. Folyamatosan bővülő kínálatunkból, legnépszerűbb termékeinket a gyerek, az esküvői és az alkalmi tortáinkat emeltük ki, melyek egyedülállóan széles választékával minden igénynek megfelelni. Vállaljuk esküvőkre, rendezvényekre, bálokra sütemények és torták készítését, kiszállítással. Látványműhelyünkbe bármikor be lehet tekinteni és meg lehet nézni, hogyan készülnek a sütik és a torták. Gyereksarok, ingyen wifi internet, parkolóhely. Jelenleg 8 munkatársunk készíti a finomságokat.

Zrínyi cukrászda, Székesfehérvár

Zrínyi cukrászda, Székesfehérvár

Tizennégy hozzáértő és lelkes cukrász dolgozik azon, hogy a vásárlóink a hét minden napján frissen vásárolhassák meg az általuk leginkább kedvelt készítményeket az üzem melletti mintaboltban. Viszonteladókat is szeretettel fogadunk annak érdekében, hogy a cukrászat termékei minél szélesebb körben hozzáférhetőek legyenek. A negyvenféle szeletáru, a különféle teasütemények és a klasszikus sajtos pogácsa mellett harminc különböző dísztorta közül választhatnak katalógus alapján a vásárlóink, akiknek arra is módjuk van hogy nagyobb megrendeléseiket a megye területén házhoz szállíttassák a cukrászüzem saját hűtőkocsiján.

Tuti menü