Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Édes italok képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Édes italok - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Édes italok
Keresés
Találatok száma - 4 db
A 4 legfinomabb diétás karácsonyi édesség

A 4 legfinomabb diétás karácsonyi édesség

Kenj ki egy kör alakú, körülbelül 20 cm átmérőjű sütőformát. A kekszet, amennyiben egészben vetted meg, törd robotgéppel vagy aprítógéppel finom morzsákká. Olvaszd fel a vajat, majd keverd bele a morzsát. Tedd a sütőformába, és jól nyomkodd le. Tedd a formát a hűtőbe. A citromos-túrós réteg elkészítéséhez tedd a citromhéjat és a citromlevet egy edénybe, majd keverd hozzá a zselatint. Lassan melegítsd fel a keveréket, várd meg, amíg a zselatin felolvad, majd hagyd kihűlni. Egy másik tálban keverd össze a túrót és a cukrot, majd add hozzá a szétválasztott tojások sárgáját és a zselatinos keveréket. Verd fel a tojásfehérjét, majd óvatosan forgasd össze a túrós keverékkel. Tedd rá a kekszes alapra, simítsd el, majd tedd a hűtőbe körülbelül 2 órára. Ha megdermedt, vedd ki a formából, és tálald szeletekre vágva.

Házi tojáslikőr recept

Házi tojáslikőr recept

Felvert tojássárgájához keverjük a cukrot, vaníliás cukorral ízesítjük, habosra keverjük. Lassan hozzáadjuk a lehűtött, felforralt tejet miközben folyamatosan keverjük. A vodkával és a rummal ízesítjük.

Italok

Italok

A forró csokit első fogyasztói, az aztékok az Istenek italának nevezték, a Dr. Oetker Choco-Chocónak keresztelte, és minden édességkedvelőnek szívesen ajánlja új termékét. Három ízben hozza el az igazi forró csoki hangulatot: klasszikus, banános és meggyes. Shake-Shake Tejturmix a Dr. Oetkertől, a nyár igazi, örökzöld slágere. Csokis, vaníliás, banános és epres ízben hűsít.

Mennyei forró csoki

Mennyei forró csoki

Ezt a nyalánkságot gyerekjáték lesz elkészíteni. Tördeljünk darabokra egy tábla csokit, dobáljuk bele a kockákat egy lábosba, majd kis lángon olvasszuk fel őket. Kb. tíz perces állandó kavargatás után öntsük fel forró tejjel, és egy villával keverjük habosra. Töltsük meg a csészéket, ültessünk egy adag tejszínhabot a tetejükre, esetleg szórjuk meg fahéjjal, csoki-reszelékkel.

Tuti menü