Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Édesség boltok képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Édesség boltok - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Édesség boltok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Asbolt

Asbolt

Családi és céges rendezvényeinek fénypontja lehet a csokiszökőkút, mely még elegánsabbá és felejthetetlenné teszi az ünnepeket látványosságával, a friss csokoládé és gyümölcsök illatával és nyújt egyben gasztronómiai élményt vendégeinek. Egy exkluzív rendezvény nagyon elegáns kiegészítői lehetnek kiváló minőségű és különböző méretű csokiszökőkútjaink, melyek a néhány fős összejövetelektől akár a több száz vagy ezer fős rendezvényekig is képesek kiszolgálni a megrendelő igényeit.

Bombasei Dekor

Bombasei Dekor

A Bombasei Dekor Kft. hagyományos kézi technológiával, valamint folyamatosan megújuló termékekkel segíti a cukrászok munkáját. Magas minőségi követelményeknek eleget téve gyártunk. Terméktanácsadással, folyamatos vevőlátogatással igyekszünk meglévő és leendő partnereink munkáját hatékonyan támogatni, igényeiknek messzemenően megfelelni.

Bonbon Manufaktúra

Bonbon Manufaktúra

A bonbont a mai napig körüllengi az egyediség, a különlegesség varázsa, készítésében ma is nagy szerepet játszik az alkotó fantázia és a kreativitás. A legjobb bonbonok - akárcsak a minőségi borok - a tökélyre fejlesztett kézművesség eredményei, ízük semmi mással nem téveszthető össze. Karakteres módon izgatják érzékszerveinket, csábító már a látványuk és az illatuk is, a kellemes zörej pedig, ahogy a fogak közt elroppan a csokoládéréteg, a bebocsátást jelenti az ízek paradicsomába.

Csoki Korzó

Csoki Korzó

Belvárosi édességüzletünk megnyitásával régi álmunk vált valóra. Célunk, hogy nemes alapanyagokból készült csokoládék, édességek, arabica kávék, teák, és sokféle más finomság közül válogathasson és vendégközpontú, kedves kiszolgálással találkozzon az, aki hozzánk betér. Az édes ízek szerelmeseinek feltétlenül időt kell szakítaniuk új üzletünk megismerésére. Termékeink széles választékával várjuk kedves Vásárlóinkat: csokikkal, drazsékkal, kimért bonbonokkal, prémium kategóriás üveges alkohol termékekkel, cukorbetegek és fogyókúrázók által is fogyasztható diabetikus édességekkel. Kínálatunkban szerepelnek - szezontól függően- forró és jeges kávéspecialitások, minőségi szálas és filteres teák, forró csokoládék- mindez akár elvitelre is! Meglepheti szeretteit, barátait a Dél-dunántúlon csakis nálunk kapható - akár az Ön igényei szerint készített - különleges édességcsokrokkal. Vállaljuk tortarendelések felvételét, valamint rendezvények pék- és cukrásztermékekkel való komplett ellátását, kiszállítással.

Csokicsúcs

Csokicsúcs

Csokikutakkal szeretnénk hozzájárulni a csokifogyasztás történelmi hagyományainak felelevenítéséhez, melynek során finomabbnál finomabb folyékony csokoládékkal kedveskedhet szeretteinek. A csokikutakat eltérő méretekben rendelheti meg tőlünk, ami a rendezvényeinek fénypontjává válhat, a kifogyhatatlan csokizuhatagával. A csokoládé fogyasztását tovább fokozhatja gyümölcsökkel és süteményekkel, amelyek a csokoládéba mártva desszertként is szolgálhatnak. Rendezvényekre, esküvőkre, céges partikra, bálokra, bankettekre a legnagyobb meglepetés egy csokiszökőkút lenne az Ön részéről.

Haribolt

Haribolt

Ez az üzlet egy családi vállalkozás, amiből mindenki kiveszi a részét. Az ötletet egy ajándék adta, ami egy ötliteres üveg volt, tele Haribo cukorkával. Ha mi ennyire szeretjük, talán másnak is lenne kedve ilyen finomságokat vásárolni. Nem gondolkodtunk sokféle típusú termékben. Egy gumicukor szaküzletet akartunk nyitni, ahol mindenki megtalálja a kedvére való édességet. Nagy választékot akartunk nyújtani és ezért hajlandók voltunk a termékeket akár külföldről is, beszerezni. Az eddig eltelt időben azt látjuk, hogy nemtől és kortól független a Haribo szeretete. Igyekszünk kicsiknek, nagyoknak kedvezni. Kínálatunkban szerepel az idősebbeknek ismerős medvecukor, savanyú és pille cukor, olvadós rágó. Itt mindenki kap a vásárlás után egy kis ajándékot, mert örülünk a vendégeinknek és igyekszünk a kéréseiket teljesíteni. Nagyon szeretjük a gyerekeket, akik egy pár forinttal térnek be hozzánk. Számukra szervezünk a bizonyítványosztás idején akciót: akinek jeles az eredménye (és a bizonyítványt is elhozza) külön ajándékot kap.

Kazy-Ker Kft.

Kazy-Ker Kft.

A Kazy-Ker Kft. 2001-ben kezdte meg tevékenységét Egerben, Lengyel édesipari termékek kereskedelmével. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően az ország egyik legnagyobb édességet importáló vállalkozása 3000 m2 telephelyen 1100 m2 raktárral. Társaságunk felismerve az európai unióhoz csatlakozás fontosságát, elvárásait már az új telephely átalakításakor figyelembe vette, ami az unió-tagállamok által már alkalmazott, HACCP termékhigiéniai rendszerrel rendelkezik.

Mazsi Kft.

Mazsi Kft.

A 'Mazsi ' név egy régi magyar bábfilmből ered, annak egyik főszereplőjétől, a Futrinka utcai Mazsolától. A cég 1995-ben alakult 4 fő létszámmal, csak fagylalt 'gyártásra' szakosodva. A következő év őszétől kezdtük el gyártani az igazi klasszikus magyar édességeket, a Somlói galuskát és Gesztenyepürét, melyeket akkor még csak egy kis Skoda hűtős teherautóval szállítottunk. 2006-ban egy új termékünkkel jelentünk meg a piacon, a Profitterol nevű édességgel melyet két ízben: fehér csokoládés, illetőleg kakaós kivitelben is gyártunk. A piaci igényre való tekintettel 2007-ben ismét új termékek gyártásába kezdtünk, természetesen a régiek mellett, ezek a: Mákos guba, valamint a Feketeerdő desszert melyeket már családi kiszerelésben is forgalmazunk.

Mozart Souvenir

Mozart Souvenir

A FÉDA Kereskedelmi Kft.-t 1990-ben alapította Farkas Elemér úr és felesége családi vállalkozásként. A szorgalmas munkának és kiváló referenciáknak köszönhetően a társaság kizárólagos lehetőséget kapott magyarországi forgalmazásra a Mozart Mirabell és Mozart Reber, Wissoll és Schluckwerder világhírű csokoládégyáraktól. A cég nagy körültekintéssel választotta ki azokat a gyártókat, illetve termékeket, melyeket felvett a jellemzően prémiumkategóriás édességek kínálatába, és így kezdeti forgalmát 10 év alatt megsokszorozta. Nem meglepő tehát, hogy ma már a legnagyobb hazai, privát édességimportőr vállalatok között tartják számon, termékeit több mint 1500 üzletbe szállítja. A Kft. 40 munkatársat foglalkoztat, és további 13 munkatárs van segítségére az értékesítés területén.

Hirdetés
Rózsavölgyi Csokoládé

Rózsavölgyi Csokoládé

A Rózsavölgyi Csokoládé műhelye a budafoki Rózsavölgyben van. Itt készülnek kézzel a friss csokoládék. Én azt szeretem, ha a csokoládénak karakteres íze van, ezért választottam egy 70%-os dominikai csokoládét fő alapanyagnak. Csak Dominikában termett kakaóbabból készítik, ezért marad meg erős gyümölcsös és fűszeres aromája. Saját csokoládénkhoz a kakaóbabot egy prÍncipé-i ültetvényről vásároljuk. A pörkölést követően a kakaóbab feldolgozása a műhelyünkben történik. Csak cukor és kakaóvaj kerül még a kakaómasszához (se vanília se szójalecitin), ezért a kakaóbab íze és illata könnyen fellelhető ebben a csokoládéban.

Tortás Cukrász Kft.

Tortás Cukrász Kft.

A Tortás Cukrász Kft. szakembergárdája 1988 óta dolgozik együtt. A több mint 10 év alatt végzett folyamatos minőségfejlesztésnek és választékbővítésnek köszönhetően minden, a cukrász szakmában jelentkező viszonteladói igényt maximálisan ki tudunk elégíteni. Ezt jelzi, hogy a Kaiser's Supermarketek 1994-es magyarországi megjelenése óta az üzletlánc kizárólagos cukrásztermék szállítói vagyunk Budapesten, ezenkívül naponta 50-60 kiskereskedelmi egységbe szállítunk, a hajnali-reggeli órákban. Termékeink minősége kiváló és bármilyen nagy volumen mellett is biztosítani tudjuk az azonos színvonalat. A gyártásnál maximálisan figyelembe vesszük vásárlóink elvárásait, az ő vevőkörük igényeinek megfelelően szállítjuk termékeinket vaxolva, csomagolva, fagyasztva, feliratozva, díszítve. Csomagolóanyagunkon feltüntetjük termékeink szavatossági idejét és kódszámmal látjuk el. Kiszállítás Budapest bármely pontjára, hétvégén is lehetséges.

Tuti menü