Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Édesség márkák és gyártók képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Édesség márkák és gyártók - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Édesség márkák és gyártók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Caffé MoKambo

Caffé MoKambo

A céget 1972 elején alapította két testvér Camillo és Vincenzo Di Nisio. Ők előtte baristaként dolgoztak és megtanulták, hogy hogyan lehet a legjobb módon eszpresszót főzni. Úgy döntöttek, hogy nyitnak egy saját kávépörkölőt az ősi városban, Chieti-ben, amely a zöld hegyek és a kék színű Abruzzese tenger között terült el. Az évek során a két testvér egyre jobban felismerte, hogy mennyire fontos, hogy a vevőknek csúcsminőségű terméket tudjanak ajánlani, a kis kávészemtől egészen egy csésze eszpresszóig. A nyolcvanas évek folyamán a szilárd növekedésnek köszönhetően a Caffé MoKambónál kialakul egy ipari vállalat tipikus karaktere, és a kilencvenes évek elején a vállalat beköltözik Chieti Scalóba egy vadonatúj épületbe. Ma a céget még mindig a két alapítótestvér vezeti, folytatva azon hagyományukat, hogy egy kiváló terméket készítsenek, amely a kézműves termelést ötvözi a legkorszerűbb technológiával.

Danone

Danone

Lelkesedéssel és szakmai képességeinket felhasználva készítettük el ezt az interneten elérhető fórumot, ahol bárki kapcsolatot teremthet a Danone Kft-vel. Bízunk abban, hogy a site-on olvasható információk, érdekességek, információk Önnek is elnyerik majd tetszését. Célunk, hogy minden érdeklődő kíváncsiságát kielégítsük, legyen szó a hazai termelő üzemeinkről, a magyarországi tevékenységünkről, termékeinkről avagy a közel egy évtizede folytatott társadalmi célú támogató tevékenységünkről. Ezen kívül nagy figyelmet fordítottunk arra is, hogy megismerjék minőségi előírásainkat, a nálunk érvényben lévő szigorú gyártási szabályrendszert, amelyek folyamatosan garantálják termékeink biztonságát és minőségét. A Danone neve már évtizedek óta egyet jelent az kiegyensúlyozott életmódot segítő egészséget szolgáló élelmiszerekkel.

Felföldi Édességgyártó Kft.

Felföldi Édességgyártó Kft.

A Felföldi Édességgyártó Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonosi szerkezettel rendelkező vállalkozás. Társaságunk közel 30-féle terméket állít elő, mindegyiknek az a közös jellemzője, hogy a gyermekek és a fiatalabb korosztály részére az édességet a játékkal kombinálja. Telephelyünk rendelkezik mindazon infrastrukturális, technikai és technológia, valamint humán feltétellel, mely magas minőségű, a fogyasztók elvárásait maradéktalanul teljesíteni tudó termékek gyártáshoz szükséges. Jelenleg az alábbi termékféleségeket gyártjuk: - folyékony és félfolyékony (zselé) édességek - nyalókák - portermékek - tablettázott termékek - drazsírozott termékek - rágók - stick&ip jellegű termékek - csokoládé jellegű termékek - fondan és zsíralapú készítmények

Gesztenye Marci

Gesztenye Marci

Gesztenye Marci vagyok. Örülök, hogy meglátogatsz a honlapomon. :) Ha még nem ismersz, bemutatkozom. Finom gesztenyéből készülök. Ugye Te is nagyon szereted a gesztenyét? Van bennem cukor is, hogy édes legyek. És kívül kakaóval vagyok bevonva, ami minden gyerek kedvence.

Tolle

Tolle

Vállalatunk, a Tolnatej Zrt. Magyarország legnagyobb félkeménysajt gyártó társasága, melynek gyökerei egészen 1955-ig nyúlnak vissza: ebben az évben alakult meg a társaság jogelődje. Az országban azon kevesek közé tartozunk, akik 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikus fejlődést produkáló és folyamatosan bővülő vállalkozást képviselnek. A 11.000 tonna kapacitású sajtüzemben -a napi 500.000 liter kapacitású porító üzemben és a friss tejtermékek előállítására hivatott üzemrészben- évi 140 millió liter extra minőségű tej kerül feldolgozásra. A legjobb minőségű alapanyagok feldolgozásával, szigorú minőségi és higiéniai ellenőrzésekkel biztosítjuk termékeink kiváló minőségét, teljes mértékben igazodva a különböző és gyorsan változó vevői igényekhez. Dinamikus fejlődésünket szolgálják folyamatos, korszerűsítést célzó beruházásaink és termék- fejlesztéseink; üzemünk technológiai színvonala teljes mértékben megfelel az EU - szabványoknak. Termékeinket egységesen Tolle márkanév alatt hozzuk forgalomba, termékszortimentünk az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében áll fogyasztóink rendelkezésére az ország egész területén.

Tuti menü