Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fagyik és jégkrémek - Édesség, édességek képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Fagyik és jégkrémek - Édesség, édességek - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Fagyik és jégkrémek - Édesség, édességek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Arom Italia

Arom Italia

AZ olaszok ismerik a jó fagylalt titkát: évszázados hagyományok, természetes alapanyagok, a legmodernebb technológia. És ami nem titok: Olaszországban a legtöbb fagylaltalapport az Aromitalia gyártja. Tejesfagylalt-alappora és gyümölcsfagylalt-alappora az olasz fagylaltkészítők körében fogalom. Az Aromitalia DPO és Aromitalia DBF, ezek a piacvezető termékek a fagylaltot egyedülállóan krémessé és testessé teszik, s frissességét napok múltán is megőrzik

Citromfagyi házilag

Citromfagyi házilag

Egy forró nyári napon el sem lehet képzelni egy valódi citromból készített citromfagylaltnál frissítőbb finomságot. Próbálja ki Ön is! Kimérjük az összetevőket a turmixgépbe, és összeturmixoljuk őket.

Fagyi házilag

Fagyi házilag

Hamarosan itt a nyár, a kánikula. Ilyenkor a legjobb strandolni vagy az árnyékban hűsölni. A nyár elengedhetetlen kelléke azonban a finom fagylalt. Napjainkban némelyik cukrászdában csillagászati áron kaphatunk 1-2 gombócot, ezért a bulvaros.hu utánajárt, hogyan is készíthetünk fagyit házilag, hogy megkíméljük magunkat az anyagi csődtől.

Levendulás fehércsokoládé fagylalt

Levendulás fehércsokoládé fagylalt

Ebben a rekkenő hőségben valami igazán hűsítőt szerettem volna készíteni, így fagylalt receptek után kezdtem el kutatni. Május 4.-e óta ott kuksolt a fagylaltgépem a polcon, és minden nap szomorúan nézett le rám, hogy miért nem használom.

Tuti menü