Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mézeskalács - Édesség, édességek képes leírás - Édesség, édességek.tlap.hu
részletek »

Mézeskalács - Édesség, édességek - Édesség, édességek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: edesseg.tlap.hu » Mézeskalács - Édesség, édességek
Keresés
Találatok száma - 5 db
A tökéletes mézeskalács receptje

A tökéletes mézeskalács receptje

A mézeskalács nemcsak finom csemege, hanem csodaszép asztali dísz is lehet. Süsd meg te is! Az ünnepi készülődéshez hozzátartozik a mézeskalácssütés. A kellemes illatot árasztó mézesek finom csemegék, egyben mutatós díszek.

Csináld magad!

Csináld magad!

Mézeskalács oldalamon szeretnélek beavatni a mézeskalácskészítés otthoni rejtelmeibe. Nem vagyok profi mézeskalácsos, csak egy szárnypróbálgató, mézeskalács kedvelő anyuka, aki nem tudja elképzelni a karácsonyt, az adventi ünnepeket mézeskalács, a mézeskalács illata, a mézeskalács íze, a mézeskalács varázsa, a mézeskalács készítésének öröme nélkül.

Finom mézeskalács

Finom mézeskalács

A mézet és a vajat langyosítsd meg. Egy másik edénybe tedd az egész tojásokat, porcukrot és a fűszereket valamint a szalakálit. Turmixgéppel jól dolgozd össze, majd öntsd bele a langyos vajas-mézbe. Újból dolgozd össze és gyurjál bele kézzel 70 dkg sima lisztet. Takard le és pihentesd szobahőmérsékleten 1 napig.

Ingyenes online mézeskalács tanfolyamon

Ingyenes online mézeskalács tanfolyamon

Az ingyenes online mézeskalács tanfolyamon a következőket osztjuk meg Önnel: Egy tökéletes alaprecept a mézeskalács készítéséhez Hogyan gyúrja, nyújtsa a mézeskalács tésztát? Milyen eszközök szükségesek, és miket lehet helyettesíteni? Mézeskalács díszítési praktikákat Hogy kapcsolódik össze a mézeskalács és a gyertyakészítés Hogyan készíthet gyertyát otthon? Tippek, trükkök, esettanulmányok, hogy az utolsó fogaskerekek is forogni kezdjenek

Petrits Mézeskalács

Petrits Mézeskalács

Mit kínálunk Önnek? Hat mézeskalácsos generáció tapasztalatát - a Petrits család 200 éve készít mézeskalácsot és gyertyát Hungaricumot - minőségi, hagyományos, kézzel készített, a mai kor követelményeinek megfelelő termékeket magyar alapanyagokból Mézeskalács Múzeumot - a Szekszárdra látogató turisták egyik legkedveltebb látnivalóját

Tuti menü